Un carnaval és sinònim de festa, ball i alegria, una ocasió especial en què l’únic objectiu és divertir-se i gaudir de tot el que ofereix aquest tio d’esdeveniments. I encara que molts s’enfoquin només en el colorit i la música, la gastronomia en el carnaval també és una cosa per destacar. Al llarg de l’any…

La sal és un ingredient que acompanya molts dels aliments que consumim i per descomptat és un dels elements principals en molts dels menús de restaurants. És important tenir en compte que d’acord amb la tècnica d’extracció que s’utilitza, així com la zona geogràfica, la composició i altres factors, es poden determinar diferents tipus de…

El pernil ibèric és reconegut al món com un dels millors pernils que no només és exquisit pel seu sabor, sinó que a més per les seves dues varietats principals: el pernil de gla ibèric i el pernil esquer ibèric. Aquest és un dels aliments més deliciosos i saludables, que formen part fonamental de la…

L’Estrella Michelin o Estrelles Michelin, sorgeixen en l’any de 1920 i des de llavors s’han anat desenvolupant-se fins començaments de la dècada de 1930. Les definicions d’aquestes van ser introduïdes en l’any de 1936 i en l’actualitat encara es mantenen i per descomptat són referència important per als restaurants a tot Espanya.

L’Oli d’Oliva Arbequina és un dels productes més populars a Espanya que és nomenat d’aquesta manera com a referència de la localitat d’Arbeca, que es troba a la comarca lleidatana de Les Garriques. En l’actualitat se li considera com una de les varietats d’oliva més populars fins i tot a nivell internacional.

L’època de Nadal i cap d’any es caracteritza per tenir un estil decoratiu perfectament definit. Des de la sala fins a la cuina, tots són espais que es condicionen per reflectir l’esperit de pau, harmonia, alegria i unitat que es viuen durant aquests dies de l’any. Però no només aquí ha d’haver decoració, la taula…

Espanya sempre ha estat un país que es destaca per la seva exquisida gastronomia que pot ser tan variada en sabors, depenent de casa regió. Encara que hi ha una gran quantitat de celebracions i dies especials al llarg de l’any, el Nadal és un moment en el qual els espanyols aprofiten per consentir i…