Celebrar Sant Valentí a casa pot ser una de les millors formes de gaudir en parella d’un moment inoblidable. Contrari al que es pogués pensar, a casa tens moltes oportunitats de crear una atmosfera completament romàntica i just amb els elements que tots dos gaudeixen. Sant Valentí és un dia amb molt moviment i sens dubte els restaurants estaran plens i sens dubte per als que volen evitar les multituds, la idea de quedar-se a casa i preparar una cera íntima i romàntica és la millor alternativa.
Les millors idees per celebrar Dan Valentí a casa
Moltes vegades creiem que hem de regalar alguna cosa ostentós o molt car per sorprendre a la nostra parella. No obstant això, tant dones com homes, aprecien molt més aquells regals que realment tenen un significat en la seva vida, alguna cosa que els fa recordar el per què aquesta relació és tan important. Et proposem idees romàntiques per Sant Valentí que pots fer en la comoditat de casa teva.
Torna a veure la primera pel·lícula que van veure junts
Certament en un restaurant no és molt comú veure pel·lícules mentre se sopa, però a casa aquesta és un avantatge addicional. Per ser Sant Valentí, l’ideal és optar per aquella pel·lícula que tots dos van veure junts i que segurament els portarà records molt bonics d’aquell moment.
Escoltar música
La rutina diària amb freqüència impedeix que puguem gaudir de les coses que més ens agraden. Sant Valentí és el pretext perfecte per escoltar aquesta música amb la qual ens enamorem i que seria el complement perfecte per a un sopar romàntic en parella. Per descomptat ha de ser música que tots dos gaudeixin i que els evoquin bells records.
Menjars misterioses
També pots fer del dia de Sant Valentí una ocasió especial en què ordres teus menjars preferits, des de l’esmorzar fins al sopar. Fes que cada àpat sigui interessant embenant els ulls de la teva parella i fer torns per alimentar-se mútuament. Això és una cosa molt divertit i romàntic, particularment si utilitzar aliments com maduixes cobertes amb xocolata.
Cerca de tresors
Una altra cosa que pots fer per gaudir al màxim el dia de Sant Valentí és amagar petits regals i targetes romàntiques a tota la casa. Cada un dels regals o targetes, pot incloure una pista que condueix al següent regal. Això farà que tot el dia tots dos mantinguin un interessos i es preguntin quina classe de regals rebran.
Pel·lícules i espelmes
Sant Valentí també és perfecte per a veure un munt de pel·lícules romàntiques amb la teva parella. El millor és que apaguis tots els llums i improvisis un llit a terra davant de la TV, amb mantes acollidores o fins i tot un matalàs d’aire. Aconsegueix espelmes aromàtiques o si a casa tens llar de foc, encén el foc. Tots dos poden gaudir tota la nit de les seves pel·lícules favorites fins quedar-se dormits en els braços de l’altre.
Fes un campament
Finalment també pots muntar el teu propi campament a casa amb una tenda de campanya i bosses per dormir. Al pati pots fer tot això, fins i tot rostir malví o preparar un rostit, una mica de vi o xampany i quan el foc disminueixi, arraulir i conversar fins a la matinada.

Leave a Reply